Kontraktsoppfølging

Vi i Innlandet Entreprenørsupport AS har siden oppstarten vært en kompetent aktør innen mengdeberegning og påfølgende dokumentasjon.

Kontakt oss uforpliktet

Vi tilbyr

Lang erfaring med kontraktsoppfølging

Vi tilbyr tjenestene våre til både entreprenørselskaper og byggherrer, og dekker det meste innen bygg og samferdsel.

Vi har medarbeidere som kan hjelpe med dokumentasjon av mengder på både små og store anleggsplasser.

Gjengen vår bistår også med kontraktsoppfølging, og har lang erfaring på dette området.

Har du spørsmål om kontraktsoppfølging hos Innlandet Entreprenørsupport AS eller utarbeidelse av målebrev? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi gir deg gode råd og oppfølgning gjennom hele prosessen.

Vi hjelper med

Kontraktsoppfølging

Tilpassing for norske standarer

Sluttoppgjør og månedlige avdragsnota

Kontroll og utarbeidelse av målebrev

Forsikrer god dokumentasjon

Norsk Standard som kontraktsform

Innlandet Entreprenørsupport AS bistår med produksjon av grunnlaget som er nødvendig for fakturering i samsvar med Norsk Standard (NS) og prosesskoden. Vi bruker blant annet NS3420, som er en av de viktigste standardene innen bygg- og anleggsnæringen.

Vi har mye kunnskap og erfaring på dette området, og passer på at kundene våre får betalt for arbeidet som blir gjort.

Vi sørger også for dokumentasjon av arbeid som ikke vil dekkes av kontrakten, og tar oss av utarbeiding av målebrev. I målebrevet vil det blant annet finnes detaljert informasjon om mengde.

God dokumentasjon er avgjørende

Innlandet Entreprenørsupport AS har bred kompetanse med både kontraktsoppfølging og mengdeberegning. Vi sørger for å veilede kundene våre gjennom alle prosjektfaser, og ønsker å være en god støttespiller underveis.

Vi bistår med korrekt dokumentasjon av mengder og videre kontroll av dokumentasjon som er innlevert. Med vår erfaring vet vi at denne dokumentasjonen er avgjørende for et godt sluttresultat.